Ügyfélszolgálat: 0623 801 400
My status
Elérhetőségeink:

Index Kommunikációs Kft.
ClickSor divízió

Cím:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.
Telefon: (23) 801-400
Mobil: (30) 278-53-00
Fax: (23) 801-401
E-mail: info@clicksor.hu

Google AdWords

Magyarországon az internetezők 80%-a a Google-t használja elsődleges keresőnek amikor információ, termék vagy szolgáltatás után keres a világhálón. Éppen ezért vált fontos tényezővé, hogy minél figyelemfelkeltőbb módon és minél jobb pozícióban jelenjünk meg a Google kereső oldalain valamint hozzá tartozó tartalmi hálózaton.

Az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb Google fejlesztése az Adwords keresőhirdetés. Ebben az esetben a hirdetések a fogyasztót leginkább befogadó pillanatukban érik el, hiszen azok kulcsszavak alapján konkrét terméket, vagy szolgáltatást keresnek. Feltérképezve az adott célcsoport keresési szokásait költséghatékony - kizárólag kattintás alapú kampányokat tervezünk és menedzselünk, melynek lényege, hogy azokért a látogatókért kell csak fizetni, akik ténylegesen eljutnak Ügyfeleink weboldalára.

A rendszer rendkívül célzottan és finoman szabályozható! Két fő csoportra lehet elkülöníteni a célzott Google Adwords kampányt, magára a Google keresőben történő megjelenésre, valamint a Google tartalmi hálózatára.

Ajánlat kéréshez kattintson ide »

Megrendeléshez kattintson ide »

Google Adwords - beállítási lehetőségek

Legfőbb beállítási lehetőségek a Google keresőjében futó kampányok esetében:
Kulcsszó, kifejezés, márka, ország, település, idegen nyelv versenytárs, megjelenési időszak, napi költségkeret, intenzitás, maximális költség / kattintás beállítások.

Megjelenési lehetőségek a Google tartalmi oldalain:

  • Szöveges apróhirdetés
  • Image megjelenés
  • Flash megjelenés
  • Videó megjelenítés
  • Mobil hirdetés

Legfőbb beállítási lehetőségek a Google tartalmi hálózatára célzott megjelenéseknél:

  • Kattintás alapú elszámolás
  • Tartalmi hálózat oldalainak tematika szerinti kiválasztása
  • Konkrét URL szerinti célzott hirdetés
  • Garantált kampány (látogatószám)
  • Szabályozható napi kampányintenzitás

A sikeres és költséghatékony reklámkampány kulcsa a precíz, részletekre kiterjedő beállításokban rejlik, ezért szakértőink napi szinten kezelik Ügyfeleink kampányait!

Ajánlat kéréshez kattintson ide »

Megrendeléshez kattintson ide »

Munkafolyamatok

Célmeghatározás

Ügyfeleinkkel együttműködve, meghatározzuk a kívánt célkitűzéseket és annak megfelelően állítunk össze kreatív kampányjavaslatokat, melyekből a közösen kiválasztottakat menedzseljük a Google találati oldalain és a tartalmi hálózatán.

Kulcsszókutatás és kiválasztás

Kutatási módszerekkel feltérképezzük a felhasználók szokásait, hogy hogyan, milyen kifejezések alapján keresik ügyfeleink termékeit vagy szolgáltatásait a keresőkben, majd kategorizálva azokat önálló hirdetésszöveg és kulcsszókombinációt készítünk. Elemezzük a kijelölt kulcsszavakra a legfőbb versenytársak kommunikációját. Megismerjük a fogyasztók döntési mechanizmusát és annak megfelelően hangoljuk össze a reklámszöveget a weboldallal.

Kreatívok megírása

A fenti szempontok alapján szegmentáljuk a kiválasztott kulcsszavakat és a hozzájuk tartozó hirdetési szövegeket.

Kampánybeállítások

Meghatározzuk az egyes kampányok és azok kulcsszavaira várható teljesítményt. Megbecsüljük a kampányokra vonatkozó szükséges költségkeretet. A célmeghatározások alapján beállítjuk a kulcsszavakat, a fogadó oldal URL-t, a kampányok futásának időszakát, területi lefedettségét, nyelvi mutációit, szükséges licitet a versenytársakhoz képest, és számos finomhangolást végzünk, mely nélkülözhetetlen az eredményességhez.

A fogadóoldal meghatározása: Mivel a Google a természetes találati listában is az adott keresésre vonatkozó legrelevánsabb aloldalra irányítja a látogatót, fontos, hogy a hirdetéseknek is külön fogadóoldaluk legyen.

Konverziókövetés: A kampányok hatékonyságát a legkönnyebben úgy tudjuk megállapítani, ha megmérjük, hogy látogatóink milyen aktivitást mutatnak a weboldalon, illetve mennyi az egy vásárlóra jutó költség. Célunk az, hogy az érdeklődőkből vevőt "konvertáljunk".

Erre és a hozzá szükséges változtatásokra javaslatokat teszünk.

Kampányok menedzselése

Mivel a PPC (kattintás alapú hirdetések) egyik legnagyobb előnye a rugalmasság és a gyors reagálás a piaci változásokra, naponta értékeljük és finomhangoljuk a kampányokat.

Kampányok értékelése

A futó kampányokat folyamatosan kiértékeljük ügyfeleinkkel és a tapasztalatok alapján további beállításokat tudunk eszközölni azok hatékonyságának növelése érdekében. A kampány zárásaként elkészítünk egy részletes statisztikát, elemzést valamint javaslatokat teszünk további akciók kivitelezésére.

Ajánlat kéréshez kattintson ide »

Megrendeléshez kattintson ide »
 
Hírdetés címe:
1. sor:
2. sor:
Webcím:
 
Ügyfeleink mondták:
Az egyik leghatékonyabb hirdetés amit használunk. A honlapunk látogatottsága és a forgalmunk is jelentősen növekedett.
A ClickSornak köszönhetően nagyon értékes online marketing tanácsokat kapunk a hatékony jelenlétre az interneten.

T. Judit - Vitaminsziget Kft
Több visszajelzés »