Ügyfélszolgálat: 0623 801 400
My status
Elérhetőségeink:

Index Kommunikációs Kft.
ClickSor divízió

Cím:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.
Telefon: (23) 801-400
Mobil: (30) 278-53-00
Fax: (23) 801-401
E-mail: info@clicksor.hu

Rólunk

A ClickSor.hu Online Médiaügynökség 2008-ban alakult az Index Kommunikációs Kft szakemberei által, akik több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az offline és online média területén.

Számos eredményes online és keresőmarketing projectet tudhatunk a hátunk mögött, melyeket megtekinthet referencia listánkban és partnereinktől kapott beszámolókban.


Ügyfeleink mondták:

Kicsit szkeptikusak voltunk a kattintás alapú hirdetések iránt. Először csak 20.000 Ft-ot költöttünk ilyen kampányra, ma azonban eléri a 100.000 Ft-ot is havonta. A rendszernek köszönhetően a kiadásunk megtérülése jól nyomon követhető. Köszönhető a rugalmas és szakmailag felkészült csapatnak is J
R. Gábor www.sportszert.hu


Az egyik leghatékonyabb hirdetés amit használunk. A honlapunk látogatottsága és a forgalmunk is jelentősen növekedett. A ClickSornak köszönhetően nagyon értékes online marketing tanácsokat kapunk a hatékony jelenlétre az interneten.
T. Judit www.vitaminsziget.com


Barátom javasolta nekem a clicksor szolgáltatásait és mondhatom nagyon bejött. Még egy éve sincs, hogy elindult webáruházunk, de a célzott reklámnak köszönhetően gyorsan növekszik a forgalmunk.
Sz. Tamás www.fabuland.hu


Professzionális kampánytervezés és lebonyolítás! Csak javasolni tudom.

H.Zsolt  www.otpbank.hu


Saját magam kezeltem Adwords fiókomat, amikor meggyőztek, hogy jobban járok, ha szakértőkre bízom. Nem csalódtam. 50%-al csökkentették az egy kattintásért fizetett költséget és sokkal hatékonyabbak a hirdetéseim és nem kell vele foglalkoznom.
K. Tamás www.alfamax.hu

 
Hírdetés címe:
1. sor:
2. sor:
Webcím:
 
Ügyfeleink mondták:
Az egyik leghatékonyabb hirdetés amit használunk. A honlapunk látogatottsága és a forgalmunk is jelentősen növekedett.
A ClickSornak köszönhetően nagyon értékes online marketing tanácsokat kapunk a hatékony jelenlétre az interneten.

T. Judit - Vitaminsziget Kft
Több visszajelzés »