Ügyfélszolgálat: 0623 801 400
My status
Elérhetőségeink:

Index Kommunikációs Kft.
ClickSor divízió

Cím:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.
Telefon: (23) 801-400
Mobil: (30) 278-53-00
Fax: (23) 801-401
E-mail: info@clicksor.hu

Keresőmarketing

Ma már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen a hatékony jelenlét a világhálón.  A keresőmarketing feladata, hogy az internetes keresőket használó emberek közül minél többet irányítson az Ön weboldalára. A Google jelenleg több mint 8 milliárd honlapot tart nyilván és egyre összetettebb feladat azok olyan színtű optimalizálása és karbantartása, mellyel potenciális látogatókat lehet eredményezni és figyelemfelkeltőbbé lehet tenni a versenytársakéhoz képest. Ebben nyújtunk megoldásokat ügyfeleinknek, hogy megtaláljuk azokat, akik konkrétan az Ő termékeik/szolgáltatásaik után keresnek a világhálón.

Keresési szokások

Marketing kutatások alapján az internet használók 90%-a  a megnövekedett információ tartalmak eredményeként az egyes weblapokat keresőkön keresztül érik el. Számos kutatás azt is bizonyítja, hogy ezekben a keresőkben elfoglalt pozíciók döntően meghatározzák az oldalt látogatók számát. Az első 3 találati oldalnál ritkán kutatnak tovább a felhasználók, hiszen leggyakrabban már az első találati oldalon megtalálják azt a honlapot, amely tartalmazza a keresett terméket, szolgáltatást, vagy információt.

A fenti piackutatási eredmények alapján mi is szem előtt tartjuk projektjeink megvalósításakor a „keresőmarketinget”, hogy a népszerű keresőkben előkelő pozícióba kerüljenek ügyfeleink honlapjai keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimalisation) eredményeként .
Számos esetben (akciók, termékek, nyereményjáték) a legeredményesebb és költséghatékony módszer azonban a „keresőhirdetés” (kulcsszavas hirdetés, PPC – Pay Per Click más néven CPC Cost Per Click)

Munkafolyamat

A célok meghatározása után górcső alá vesszük ügyfeleink célcsoportjait, azok keresési szokásait és viselkedéseiket az interneten. Fontos tisztában lennünk, hogy milyen kereső szavakat határoznak meg, hogyan jutnak el egy adott termék kiválasztásáig és milyen szempontok alapján döntenek egyik vagy másik mellett. Ezen adatok tükrében határozzuk meg a feladatokat, melyekkel potenciális ügyfeleket közvetítünk megbízóinknak.

Ajánlat kéréshez kattintson ide »
 
Hírdetés címe:
1. sor:
2. sor:
Webcím:
 
Ügyfeleink mondták:
Az egyik leghatékonyabb hirdetés amit használunk. A honlapunk látogatottsága és a forgalmunk is jelentősen növekedett.
A ClickSornak köszönhetően nagyon értékes online marketing tanácsokat kapunk a hatékony jelenlétre az interneten.

T. Judit - Vitaminsziget Kft
Több visszajelzés »